Hotel Lucky Bansko 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Lucky Bansko 4* este situat la 1600 m de gondola si la 700 m de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in anul 2007, ultima renovare facandu-se  in anul 2011, are 2 cladiri de cate 7 etaje, 4 lifturi si 126 de camere Studio si apartamente.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Copii: patut pentru infant (gratuit), scaune speciale pentru copii in restaurant si jocuri electronice pentru copii (contra cost).
Contra cost: centru SPA, solar, bowling, masaj, parcare pazita, iar animalele de companie sunt acceptate in hotel (contra cost).
Gratuit: shuttle bus pana la statia de cablu, camera pentru depozitarea echipamentului propriu de ski, Wi-Fi in locurile publice, acces la piscina interioara, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, centru fitness cu echipament techno gym si parcare nepazita (gratuita - in limita locurilor disponibile).

Camere hotel

Camerele Studio (1-3 persoane, 35 m patrati) sunt dotate cu TV satelit, telefon, minibar, pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu extensibil, chicineta echipata complet, cada, feon, halate de baie, seif si internet wireless.
Apartamentele cu un dormitor (2-4 persoane, 46-52 m patrati) sunt dotate cu living si dormitor separat, canapea extensibila, pat matrimonial, TV satelit, telefon, minibar, pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu extensibil, chicineta echipata complet, cada, feon, halate de baie, seif si internet wireless.
Apartamentele cu un dormitor DELUXE (2-4 persoane, 60 m patrati) au aceleasi dotari ca si apartamentele Standard, insa sunt mai spatioase si au semineu si balcon.
Apartamentele cu 2 dormitoare (4-6 persoane.) sunt dotate cu living si 2 dormitoare separate (unul cu pat matrimonial si celalalt cu 2 paturi), canapea extensibila, pat matrimonial, TV satelit, telefon, minibar, pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu extensibil, chicineta echipata complet, cada, feon, halate de baie, seif si internet wireless.

Masa hotel

Mic Dejun.