Hotel Evrika Beach Club 4*



Incarcam preturile ...





Descriere hotel

Evrika Beach Club Hotel 4* este un complex hotelier modern  situat strategic, in prima linie de la plajă, în partea de nord a staţiunii Sunny Beach, pe un teren de 54.000 mp. La acest hotel veţi găsi oportunităţi unice pentru divertisment şi sport, distracţii în timpul zilei şi seară. În hotelul nostru cu siguranţă o să găsiţi o atmosferă caldă şi prietenoasă – garanţie pentru o vacanţă excelentă în cea mai renumita staţiune de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria - Sunny Beach. Complexul hotelier dispune de 633 de camere din care 461 de camere duble (cu vedere spre parc, piscină sau spre mare),15 apartamente (cu vedere spre mare sau piscină ), 48 de camere de familie  (cu vedere spre parc), 91 de studiouri (cu vedere spre parc) şi 18 camere single (toate cu vedere spre parc). Hotelul funcţionează în sistem All inclusive.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Evrika Beach Club Hotel 4* le ofera oaspetilor sai o larga paleta de facilitati: receptie deschisa non stop, birou de schimb valutar, centru medical non stop, club de internet, spalatorie si calcat, internet Wi-Fi, birou de turism, magazin de suveniruri, parcare gratuita, animatori, boccia, darts, tir cu arme cu aer comprimat, volei in apa sau pe plaja, tenis de masa, aqua aerobic, spectacole de dans, variete, folclor, scheciuri, karaoke, discoteca, dans cu muzica live, aqua parc, tobogane acvatice deschise si inchise, 2 terenuri de tenis cu gazon artificial, teren de fotbal, centru de fitness, sauna, 5 restaurante, 5 baruri, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja gratuite la plaja si la piscina.

Camere hotel

Camerele si apartamentele sunt mobilate elegant si modern. Acestea sunt situate în patru blocuri hoteliere separate într-o grădină splendidă cu piscine azur şi spaţii verzi de relaxare care fac parte din  staţiune. Camerele sunt prevazute cu Aer Conditionat, TV, balcon monilat, baie proprie cu uscator de par si telefon.

Masa hotel

All Inclusive