Hotel Calypso 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Calypso 4* este situat in sudul statiunii Sunny Beach la numai 100 m de tarm si este inconjurat de dune de nisip. Acest modern si elegant hotel ofera oaspetilor sai confort si lux. La 1 km distanta de hotelul Calypso se afla orasul Nessebar cu vestigiile sale istorice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Calypso 4* pune la dispozitia turistilor sai: receptie deschisa 24 de ore, bar, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, camere pentru familii, ascensor, seif, depozit de bagaje, Aer Conditionat, restaurant (bufet), sauna, centru de fitness, masaj, piscina in aer liber (sezonier), schimb valutar, inchirieri auto, fax/copiator, internet Wi-Fi gratuit in toate spatiile hotelului, parcare proprie gratuita cu rezervare.

Camere hotel

Cele 110 camere ale hotelului sunt mobilate modern, au paturi cu cuverturi din bumbac egiptene de foarte buna calitate si ofera servicii exceptionale orientate catre confortul si satisfactia oaspetilor. Interioarele elegante ale camerelor sunt completate de o serie de reproduceri selectate din opera celebrului artist bulgar Vasil Petrov,

Masa hotel

All inclusive