Hotel Sunny Bay 3*



Descriere hotel

Hotelul  Sunny Bay 3* este situat chiar pe plaja Marii Negre, in statiunea Pomorie, la mai putin de 1 km de centrul acesteia, la 15 minutede mers  cu masina de statiunea Nessebar si la 8 km de Sunny Beach. Aeroportul Burgas este la doar 8 km, iar centrul orasului Burgas la doar 20 de km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, terasa, acces direct la plaja, masaj, WiFi gratuit, lift, seif, aer condiţionat, incalzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, salon TV, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, vestiare, bar, restaurant a la carte, room service, spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, divertisment de seară, echitatie, ciclism, inchirieri biciclete, pescuit, scufundari. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, incalzire, telefon, terasa, dressing, TV cu canale prin satelit, frigider, WiFi gratuit, baie cu dus, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive