Hotel Prestige Fort Beach AH 3*



Descriere hotel

Hotelul Prestige Fort Beach AH 3*   este situat  chiar pe plaja, între statiunile Sunny Beach si Sveti Vlas,  a 10 minute de mers pe jos de portul de iahturi Dinevi,  la 1,5 km de centrul statiunii Sunny Beach si la 8 km de plaja linistita din statiunea Elenite.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: aer condiţionat, lift, terasa, acces imediat la plajă, gradina, zonă pentru fumători, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, spălătorie, salon de frumuseţe, serviciu de calcat, fax/copiator, bar, restaurant a la carte, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sala de fitness, masaj, piscină pentru copii, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, windsurfing, scufundari. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare apartament ofera: aer conditionat, balcon cu vedere la mare sau la gradina, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, zona de relaxare, canapea, plasa de tantari, fier de calcat,  chicinetă, frigider,  cuptor cu microunde, fierbător electric, ustensile de bucătărie, plita de gatit, cuptor, prăjitor de paine, masina de spalat, baie cu dus, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.