Hotel Festa Chamkoria 4*



Descriere hotel

Hotelul Festa Chamkoria 4*+ este situat in mijlocul unei paduri de pini din Borovets la doar 2 km distanta de centrul statiunii si de statia de jos a telegondolei. Hotelul este recomandat familiilor cu copii sau pentru o vacanta romantica intre munti.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai receptie, seif (depozit-inchiriere), room service, depozitare echipament de schi propriu, Wi-Fi in zona publica, un restaurant principal, lobby bar cu semineu, centru SPA, sala de conferinte, sala de jocuri, piscina interioara, fitness, transport pana la statia de jos de teleschi, patut pentru copii (la cerere - contra cost), loc de joaca pentru copii si parcare exterioara.
Contra cost: masaj, sauna, baie cu abur, solar, tratamente SPA si jocuri.


Camere hotel

Camerele duble (max 2 pax) sunt dotate cu telefon, TV LCD, TV cablu, minibar, baie cu cada, majorotatea camerelor avand si balcon.
Camerele Junior Suite (max 2adulti+2 copii/3 adulti) sunt dotate cu dormitor in prelungire, living room cu canapea extensibila si masa rotativa cu TV screen.
Apartamentele (max 2adulti+2 copii/3 adulti) sunt dotate cu dormitor si living room cu canapea extensibila (separate cu usa). Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou luxos, incalzire centrala si aer conditionat.

Masa hotel

Demipensiune.