Hotel Ruby Marie 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Ruby Marie 4* este situat la intersectia strazilor  Kaiser si Mariahilfer cea mai cunoscuta artera comerciala din Viena, in cadrul fostului magazin universal Stafa, la cativa pasi de Gara, Statia de metrou Westbahnhof si Statia de metrou Zieglergasse, in apropierea Cartierului Muzeelor si la 10 minute distanta cu transportul public de centrul Vienei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, salon TV, terasa la soare, aer condiţionat, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, terasă la soare, parcare publica in apropiere fara rezervare contra cost (25 EUR/zi), sesiuni de yoga, bar, automat gustari si bauturi, WiFi gratuit, bibliotecă, seri de film, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta:  aer condiţionat, izolare fonica, radio, birou, seif,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, iPad, incalzire, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.