Hotel ANNA Boutique Six 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Arthotel ANNA Boutique Six 4* este situat la numai 3 minute de mers pe jos de cea mai mare artera comerciala vieneza Mariahilfer Strasse, la 6 minute de mers cu metroul de Catedrala Sf. Ştefan, la 5 minute d emers pe jos de statiile de metrou Zieglergasse si Westbahnhof ale liniei de metrou U3, la 10 minute de mers pe jos de muzeul mobilei Hofmobiliendepot, care prezinta obiecte de mobilier din epoca imperială si din perioada mai recenta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, seif, lift, camere pentru nefumători, camere de familie, camere izolate fonic,  salon TV, aer condiţionat, încălzire, transfer la aeroport, magazine,  salon TV, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, terasă la soare, gradina, bilete la atracții sau spectacole, biciclete disponibile gratuit, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, minimarket, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera detine: telefon, seif, mini bar, aer condiţionat, incalzire, WiFi gratuit, izolare fonica, TV cu ecran plat si canale prin satelit, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.