Hotel Aktiv Schwarzer Adler im Dreilandereck 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Aktiv Schwarzer Adler im Dreilandereck 4* este situat în centrul statiunii Nauders, langa Pass Reschen, aproape de locul unde se intalnesc  Austria, Italia şi Elveţia. Iarna, oaspetii beneficiaza de un vast program de activităţi, zile cu un ghid de schi, nopţi tradiţionale pe derdeluş, curse de schi, drumeţii cu torţe şi competiţii de tir cu arcul. Vara, gazdele oferă biciclete de munte care  pot fi folosite gratuit, un loc de joacă şi o zonă de plajă. Zona de spa detine o piscină interioară cu masaje subacvatice şi cascadă, o saună finlandeză, o baie de aburi turcească, un bazin Kneipp şi multe altele.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: grădină, terasă la soare, lift, seif, încălzire, zonă pentru fumători, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, bar, cafenea, restaurant, pranz la pachet, echipament de joacă pentru exterior, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, depozit de schiuri, sală de fitness, masaj, sauna, solar, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, cameră de aburi, biciclete disponibile gratuit, ciclism, drumetii, tenis de masă, schi, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: seif, incalzire, baocon, telefon, tv cu canale prin satelit, radio, zonă de relaxare, canapea, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.