Hotel Salzburgerhof Wellness, Golf und Geniessser 5*



Descriere hotel

 Hotelul Salzburgerhof Wellness, Golf und Geniessserhotel 5* administrat de o familie, este amplasat intr-o zona pitoreasca din statiunea Zell am See, la 500 de metri de Lacul Zell. Parcul cu gradina sa  superba  are o piscina, un lac natural potrivit pentru inot si palatul de wellness, cu produse de infrumusetare de prima clasa si tratamente profesioniste. Hotelul a primit 4 crini din partea Relax Guide pentru calitatea serviciilor spa si 3 bonete din partea Gault Millau pentru serviciile culinare. Gazdele ofera preparate gourmet selectionate si vinuri de calitate superioara. Atractia principala a hotelului este Piscina Sole-Dome de la subsol, cu sare din Marea Moarta. Oaspetii hotelului beneficiaza de o reducere de 30% la taxa terenului de golf Zell am See -Kaprun  cu 36 de gauri, unul dintre cele mai frumoase terenuri de golf din Alpi, precum si la alte 34 de terenuri de golf din Salzburg și Tirol.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, transfer aeroport contra cost, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, seif, WiFi gratuit, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, menaj zilnic, bilete pentru transport în comun, bilete la atracții sau spectacole, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, schi, depozit schiuri, şcoală de schi, vanzare permise de schi,  terasă la soare, gradina, bilete la atracții sau spectacole, aerobic, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos, biciclete disponibile gratuit, drumeţii, ciclism, tenis de masă, biliard, bibliotecă, muzica live, bar, meniuri cu diete speciale la cerere, snack bar, mic dejun în cameră, restaurant, pranz la pachet, parcare gratuita fara rezervare, lift, ziare, serviciu de transfer, incalzire, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, spa și centru de wellness, sauna, masaj, solar, sală de fitness, umbrele de plajă, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, baie în aer liber, cameră de aburi, vestiare, sesiuni de yoga, terapie cu lumină. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 


Camere hotel

 Fiecare  suita are in componenta: incalzire, seif, mini bar, canapea extensibilă, dressing, birou, semineu, zonă de relaxare, dressing, cana fierbator, telefon, radio, TV cu ecran plat si canale orin satelit/cablu, balcon, terasa, mobilier de grădină, pat pliant, priza langa pat, serviciu de trezire,  WiFi gratuit, cadă cu hidromasaj, sauna, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, bideu, uscator de par, papuci de casa, toaleta suplimentara, articole de toaletă gratuite.


Masa hotel

Demipensiune.