Hotel lti alpen Kaiserfels 4*



Descriere hotel

 Hotelul lti alpen  Kaiserfels 4* este situat langa teleschiul Eichenhof, cu acces direct la  la zona de schi Sankt Johann din Tirol. Centrul oraşului St. Johann este la 1 km distanta. In apropiere se află o şcoală de schi şi un centru de închiriere  schiuri. Zona de schi Fieberbrunn este la 15 minute cu autobuzul de schi. De la zona de schi Fieberbrunn există legături spre Saalbach Hinterglemm și zona de schi Leogang. Centrul  Kaiser beauty&wellness Spa are o saună finlandeză, o baie de aburi, o saună bio, o saună pe bază de plante, săli de fitness şi aerobic şi un centru de înfrumuseţare şi masaj. În timpul verii, oaspeţii   practica plimbări cu balonul, rafting, alpinism, excursii pe bicicletă cu ghid, drumeţii, yoga, gimnastică acvatică, paraşutism şi parapantă. Hotelul detine un restaurant, doua baruri, o cabană apres ski, doua terase mari la soare, un lounge.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, încălzire, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, camere de familie, camere pentru nefumători, lounge/cameră cu TV, transfer la aeroport contra cost, magazine, pranz la pachet, abr, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale  la cerere, bufet pentru copii, fax/copiator, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, jocuri și puzzle-uri, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de călcat, spălătorie, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, terasă la soare, grădină, spa și centru de wellness, sală de fitness, sauna, piscină interioară, masaj, acces direct la partiile de schi, schi, vanzare permise de schi,  închiriere echipament de schi, şcoală de schi, depozit schiuri, club pentru copii, echitatie, ciclism, drumetii, bibliotecă, inchirieri biciclete, darts, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de golf  la maxim 3 km. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: incalzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, balcon, telefon, radio, baie cu dus, uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune