Hotel The Roxy Luxury Nature 5*



Descriere hotel

Hotelul The Roxy Luxury Nature 5* se afla la 23 de km de Didyma, Plaja Altinkum si Templul lui Apollo, la 27,5 km de Aqua Parcul din Didim, la 32 de km de ruinele din Milet, la 55 de minute de mers cu masina de Aeroportul Bodrum Milas si la 69 de minute de mers cu masina de Aeroportul Bodrum Imsik.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, bancomat, gradina, terasa la soare, zona pentru fumatori, salon TV, aer conditionat, suita nuptiala, salon de frumusete, curatatorie chimica/spalatorie, mini club pentru copii, zona de plaja privata, 4 restaurante, 5 baruri/lounges, 2 cafenele, snack bar, baruri pe plaja si la piscina, sezlonguri, umbrele de plaja, centru spa, 3 piscine in aer liber, teren de joaca, club de noapte, sala de fitness, tobogan cu apa, camera de jocuri, biliard, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita, babysitting, piscina pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu:  seif, mini bar, menaj zilnic, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, balcon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.