Last minute la Princess Family Club Riviera - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Mexic
Sejur 7 nopti
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 31/05/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1575 € / 1470 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti in regim All Inclusive ;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cancun;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Cancun - Madrid;
- Taxele de aeroport si taxa iesire din Mexic
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Cheltuieli personale, bacsisuri;
- Bilet Bucuresti - Madrid - Bucuresti
- Cazare in Madrid.

Descriere hotel

Hotelul Princess Family Club Riviera 5* este amplasat in Playa del carmen, la 5 km de 5th Avenue, la 7 km de 28 de Jukio Square si la 21 de km de Aeroportul International Cozumel.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, snack bar, room service, babysitting/servicii pentru copii, carucioare, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, menaj zilnic, curatatorie chimica, spalatorie, serviciu de calcat, teren de tenis, cameră de jocuri, biliard, darts, tenis de masa, inchirieri biciclete, divertisment de seară, animatori, club de noapte/DJ, terasa, gradina, acces direct la plaja, seif, sali de conferinte si petreceri, lift, aer conditionat, ventilator, salon de frumusete, minimarket, camere de familie, piscina in aer liber, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, sala de fitness.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, seif, ventilator, telefon, dezinfectant pentru maini, minibar, statie de andocare iPod, serviciu de trezire, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, uscator de haine, cada cu hidromasaj, TV cu canale prin cablu, balcon/terasa, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, papuci de casa, cada spa, uscator de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.