Last minute la Dreams Sapphire Resort & Spa - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Mexic
Sejur 7 nopti
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 29/04/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1710 € / 1606 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti in regim All Inclusive ;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cancun;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Cancun - Madrid;
- Taxele de aeroport si taxa iesire din Mexic
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Cheltuieli personale, bacsisuri;
- Bilet Bucuresti - Madrid - Bucuresti
- Cazare in Madrid.

Descriere hotel

Hotelul Dreams Sapphire Resort & Spa 5* se afla la 20 de minute de aeroportul din Cancun si face parte din lantul hotelier Now Resorts & Spa , AM Resorts.  
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, vestiare, terasă la soare, zonă de plajă private cu acces direct, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, zona de joaca, echipament de joacă pentru exterior, cărucioare, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinţă şi petreceri, seif, salon TV, serviciu de transfer, aer condiţionat, zonă pentru fumători, închirieri auto, capelă/altar, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, snack bar, bufet pentru copii, cafenea, room service, bar la piscină, teren de tenis, teren de golf, biliard, tenis de masa, darts, echipament de tenis, tir cu arcul, tururi cu bicicleta, snorkeling, scufundări, caiac, windsurfing, pescuit, animatori, seri de film, muzica live, evenimente sportive live, divertisment de seară, club de noapte/DJ, terasă la soare, zonă de plajă private cu acces  direct, 3 piscine in aer liber, dintre care una pentru copii, umbrele de plajă, sezlonguri, tobogan cu apă, prosoape de plaja, spa și centru de wellness, sesiuni de yoga, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, sala de fitness. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare este dotata cu: aer conditionat, seif, mini bar, ventilator, dezinfectant pentru maini, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, canapea, telefon, fier de calcat, birou, zona de relaxare, blu-ray player, telefon, radio, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, statie de andocare iPod, DVD player, CD player, balcon/terasa, priza langa pat, serviciu de trezire, mobilier de gradina, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articcole de toaleta gratuite.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.