Last minute la Catalonia Playa Maroma - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Mexic
Sejur 7 nopti
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 20/05/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1588 € / 1483 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti in regim All Inclusive ;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cancun;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Cancun - Madrid;
- Taxele de aeroport si taxa iesire din Mexic
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Cheltuieli personale, bacsisuri;
- Bilet Bucuresti - Madrid - Bucuresti
- Cazare in Madrid.

Descriere hotel

Hotelul Catalonia Playa Maroma 5* este localizat langa minunata plaja Playa de Punta Maroma. Inconjurat de paduri de mangrove luxuriante, native in peninsula Yucatan, hotelul este situat intr-o zona pitoreasca de o frumusete uimitoare.
Este destinatia perfecta pentru o vacanta care combina relaxarea cu turismul: in orice zi, puteti vizita o frumoasa plaja de nisip alb, cu ape turcoaz, iar a doua zi va puteti bucura de o experiența extraordinara de inot alaturi de delfini.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Catalonia Playa Maroma 5* ofera oaspetilor sai 4 restaurante, un snack-grill, 3 baruri, teren de tenis, club copii, sala fitness, internet, servicii de spalatorie, discoteca, masaj (contra cost), sauna, Spa si piscina.

Camere hotel

Camerele hotelului dispun de Aer Conditionat, televizor, baie, uscator de par, minibar, telefon, seif, WiFi, filtru cafea si ventilator de tavan.

Masa hotel

All Inclusive.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.