Hotel Azul Eco (ex Gortyna) 3*



Descriere hotel

Hotelul Azul Eco (ex Gortyna) 3* este situat in Skaleta, Rethymnon, la 12 km de Manstirea Sf. Arkadi, la aproximativ 13 km de Rethymnon Town Hall, de portul Venetian si de Farul din Rethymnon si al 75 de minute de mers cu masina de Aeoportul Ioannis Daskalogiannis din Chania. Hotelul situat langa plaja detine 100 de camere pentru nefumatori, piscina in aer liber, restaurant, bar/lounge si facilitati moderne. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, lift, sala de conferinte,  WiFi gratuit in zonele publice si contra cost in camere, restaurant, bar/lounge, cafenea, bar la piscina, teren de joaca, volei, inchirieri biciclete, echitatie, inchirieri scutere/mopede, scufundari, snorkelling, windsurfing,  gradina, salon TV, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, suita nuptiala, spalatorie/curatatorie chimica. Parcare gratuita in apropiere. Animalele de companie sunt acceptate (numai caini si pisici). Se percep taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit, frigider, serviciu zilnic de menaj, birou, WiFi contra cost, telefon, balcon mobilat, statie de calcat (la cerere), masaj, frigider, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par.

Masa hotel