Hotel Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers 5*



Descriere hotel

Hotelul Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers 5* se află în apropiere de Portul Jebel Ali, de Media City in Jumeirah Lakes Towers, la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai. Portul de agrement Dubai este la 600 de metri. Acest hotel face parte din lantul hotelier Pullman Hotels and Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetior li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, transfer la aeroport contra cost, salon TV, închirieri auto, camere de familie, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, parcare gratuita fara rezervare, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi, WiFi gratuit, bar, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, babysitting/servicii pentru copii, terasă la soare, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sala de fitness. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera si suita detin: zona de relaxare, mini bar, seif, telefon, aer conditionat, fier de calcat,TV cu ecran plat si canale prin satelit, canapea, izolare fonica, fierbator electric, masina de cafea, WiFi gratuit, birou, statie d eincarcare Bose, baie cu dus si cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par, halate de baie, papuci.

Masa hotel

Mic dejun