Hotel Jumeirah Zabeel Saray 5*



Descriere hotel

Hotelul Jumeirah Zabeel Saray 5* este un luxos complex hotelier situat pe tarmul Golfului Arabic, in partea de vest a Palm Jumeirah fiind destinatia ideala de vacanta pentru iubitorii de plaja, relaxare si shopping de lux. Hotelul detine 10 restaurante care oferă specialităţi din întreaga lume, cum ar fi preparatele turcesti de la "Lalezar" sau delicatesele italienesti de la "Plaj". Elegantul bar  "Voda" serveşte mai multe tipuri de vodcă.  Centrul "Talise Ottoman Spa" detine cea mai mare baie turceasca din Orientul Mijlociu si ofera o varietate de tratamente de intretinere si infrumusetare. Hotelul apartine lantului hotelier Jumeirah.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Jumeirah Zabeel Saray 5* ofera urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, lift, seif, ziare, camere pentru nefumători, magazine, camere de familie, încălzire, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), mic dejun în cameră, recepţie deschisă nonstop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), închirieri auto, room service, schimb valutar, birou de turism, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, centru de afaceri, salon de frumuseţe,  magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, teren de tenis, windsurfing, pescuit, caiac, scufundări, snorkelling, saună, sală de fitness, masaj, spa și centru de wellness, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, club de noapte/DJ, club pentru copii.

Camere hotel

Toate cele 405 camere  sunt decorate în stil otoman, cu podele cu parchet şi tavane înalte, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, bai cu cazi de marmură şi şampoane de lux.

Masa hotel

Mic dejun.