Impresii > Ramada Resort Side - Antalya

Ramada Resort Side - Antalya

de Irina Ilie


Din punct de vedere al agentiei, nu este nimic de reprosat, am primit raspunsuri la toate intrebarile, ne-au oferit variante functie de cerintele noastre, totul a fost in regula.
Hotelul nu este nici pe departe de 5 stele, serviciile sunt mult prea slabe pentru aceasta categorie, cand hotelul a fost plin, nu aveam loc la masa, inacceptabil pentru 5 stele.
Daca in acest hotel, ca turist, nu vorbesti limba turca, germana sau rusa, nu existi. Se fac diferente la servicii (turistii turci primeau la bar apa plata imbuteliata, iar celorlalti le era indicat dozatorul), iar intr-o zi am avut surpriza ca singurul angajat prezent la receptie sa nu vorbeasca deloc engleza. Intr-un hotel care se vrea a fi de 5 stele si denumit Ramada, nu este posibil sa nu se vorbeasca la receptie limba engleza. Ne-am inteles mai usor in engleza cu angajatii din restaurant si de la barul de pe plaja. La barul hotelului nu intelegeau cuvantul Toilette cand am intrebat unde este toaleta pe acel nivel. Sau nu au vrut sa inteleaga.
In concluzie, vacanta a fost frumoasa pentru ca ne-am dorit noi sa ne relaxam si sa ne simtit bine in acest sejur, dar gazdele noastre nu ne-au facut sederea placuta.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.