Hoteluri Bulgaria

Pentru cautare 'Hoteluri Bulgaria' am gasit 769 rezultate
  • Sorteaza dupa:

Hotel Regina Maria Apart 3

Hotelul  Regina Maria Apart 3* se afla pe plaja din localitatea Tsarevo, la 9 km de statiunea Lozenets, la 12 km de Ahtopol si la 77 de km distanta de aeroportul din Burgas.

Hotel Arapya del Sol3

Hotelul Arapya del Sol 3* se afla intre localitatile Lozenets si Tsarevo, la 15 km de statiunea Primorsko si la 72 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Princess Residence4

Hotelul Princess Residence 4* inconjurat de vegetatie luxurianta, este amplasat in localitatea Kiten foarte aproape de plaja.

Hotel Kamenec4

Hotelul Kamenec 4* este situat pe plaja din nordul localitatii Kiten, la 3 km de statiunea Primorsko. 

Hotel Oasis Park Apartments4

Hotelul Oasis Park Apartments 4* este situat intr-o zona linistita a complexului hotelier Oasis Resort & Spa din statiunea Lozenets.

Hotel Oasis Apartments4

Hotelul Oasis Apartments 4* se afla la 100 de metri de Plaja Lozenets Oasis, la 1 km de Plaja Hacienda si la 14 minute de emrs pe jos de Plaja Centrala din statiunea Lozenets. Statia de autobuz Lozene

Hotel Oasis Resort & Spa Premium Apartments 4

Hotelul  Oasis Resort & Spa Premium Apartments 4* este situat in Lozenets, in apropierea plajelor Oasis, Hacienda si Central si la 69 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Boutique Maltese Castle4

Hotelul Boutique Maltese Castle 4* este situat pe coasta sudica a Marii Negre, la 2 km de statiunea Lozenets si la 60 de km de Aeroportul Burgas si face parte din luxosul complex hotelier Oasis Resort

Hotel Sienna Premium Retreat5

Hotelul Sienna Premium Retreat 5* inaugurat in 2020, in Lozenets pe tarmul Marii Negre detine 86 de camere de lux si 6 apartamente spatioase si elegante, cu decor mediteranean.

Hotel Orios3

Hotelul Orios 3* se afla in statiunea Primorsko, in apropierea plajelor Primorsko Nord,  Primorsko si  a parcului acvatic Aquapark Primorsko, la 59 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Primorsko del Sol 4

Hotelul  Primorsko del Sol 4* se afla in sudul statiunii,  la 100 de metri de plaja, la 200 de metri de centru si la 60 de km distanta de aeroportul din Burgas. 

Hotel Saint Thomas Holiday Village5

Hotelul Saint Thomas Holiday Village 5* este situat pe tarmul Marii Negre, la 700 de metri de Plaja Arkutino, la 3 km de Plaja Dune si la 12 km sud de statiunea Sozopol si Primorsko Resort.

Hotel Arkutino Family Resort4

Hotelul  Arkutino Family Resort 4* este situat la 250 de metri de plaja, la  5 km de statiunea Duni si la 10 km de orasele Sozopol si Primorsko.

Hotel Festa Gardenia Hills3

Hotelul Festa Gardenia Hills 3* este situat in Kosharitsa,  la 1,5 km de plaja si la 2 km de centrul statiunii Sunny Beach. 

Hotel Costa Bulgara Mediterranean Club 3

Hotelul  Costa Bulgara Mediterranean Club 3* este situat la 250 de metri de plaja lunga de 5 km din Golful Tsarski si de Plaja Gradina, la 5 km de orasul Sozopol, la 25 de minute de mers cu masin

Hotel Black Sea Star Apart3

Hotelul  Black Sea Star Apart 3* este situat la doar 300 de metri de Plaja  Gradina si la 19 km distanta de Aeroportul din Burgas.

Hotel Atlantis Resort4

Hotelul Atlantis Resort 4* este amplasat la 300 de metri de plaja cu nisip din statiunea de lux Sarafovo, cunoscuta si sub numele de Beverly Hills din Bulgaria, la 10 km de centrul orasului Burgas si

Hotel Valentina3

Villa Valentina 3* este situata in statiunea Kranevo, la 450 de metri de tarmul marii, la 500 de metri de strada principala din Kranevo, la 10 minute de mers cu masina de statiunile Albena si Nisipuri

Hotel Amfora 3

Villa Amfora 3* este situata in statiunea Kranevo, la 300 de metri de tarmul marii si de strada principala intesata de magazine, restaurante si supermarketuri si la 22 de km de Aeroportul Varna.

Hotel Sofi Family3

Hotelul Sofi Family 3* se afla la 200 de metri de centrul orasului Sozopol, la 400 de metri de plaja si la 500 d emetri de terminalul autobuzelor interurbane.

Hotel Serena Residence3

Hotelul Serena Residence 3* incadrat de vegetatie abundenta, este situat la 300 de metri de Plaja Kavatsi si la 3 km sud de Sozopol, pe un deal.

Hotel Sea Sense Boutique3

Hotelul Sea Sense Boutique 3* se afla in Sozopol, la 80 de metri de Plaja Bamboo, la 700 de metri de Plaja Harmanite si la 1,6 km de plaja centrala din Sozopol. Amfiteatrul Apoloniya si portul Sozopol

Hotel Garden Beach Apartment4

Hotelul Garden Beach Apartment 4* este situat in statiunea Sozopol, la 7 km de Plaja Bamboo si de Amfiteatrul Apoloniya si la 37 de km de Aeroportul Burgas.

Hotel Panorama3

Hotelul Panorama 3* se afla la 50 de metri de plaja din statiunea Sveti Vlas, in apropierea vechiului oras Nessebar si a statiunii Sunny Beach.

Hotel Riviera Fort Beach Apartments - Fort Nox3

Hotelul  Riviera Fort Beach Apartments - Fort Nox 3* este situat pe plaja din centrul statiunii Ravda, la 2 km de orasul Nessebar si la 5 km de statiunea Sunny Beach.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.