Hotel The Reverie Saigon 5*



Descriere hotel

Hotelul The Reverie Saigon 5* situat in districtul 1 din orasul Ho Chi Minh se afla la doar 300 de metri de Tax Trade Center, la 400 de metri de Opera House, la 500 de metri  de Piata Unirii si la 8 km de Internațional Tan Son Nhat. Restaurantul in-house oferă  specialitati asiatice și occidentale, iar la cerere, mesele pot fi servite si in camere. Hotelul apartine lantului hotelier Windsor Property Management Group.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, vestiare, babysitting/servicii pentru copii, piscină pentru copii, WiFi gratuit, parcare publica gratuita cu rezervare, ziare, lift, seif, aer condiţionat, zonă pentru fumători, magazine, camere izolate fonic, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, bar, room service, restaurant, snack bar, mic dejun în cameră, cafenea, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj,   spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, cameră de aburi, șezlonguri, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat, seif, zonă de relaxare, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, TV cu ecran plat si  canale prin satelit, WiFi gratuit, dressing, DVD player,  frigider, telefon, fier de călcat,  intrare privată, izolare fonică, fierbător electric,  serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta,  halate de baie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, bideu,  papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun.