Hotel Salinda Resort Phu Quoc Island 5*



Descriere hotel

Hotelul Salinda Resort Phu Quoc Island 5* este situat  la doar 4 km de Aeroportul Internațional Phu Quoc. Acesta ofera zonă privată de plajă, piscină în aer liber, restaurant și parcare privată gratuită.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, transfer la aeroport gratuit, magazine, camere de familie, magazine, bar, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, room service, schimb valutar, zonă de plajă privată, gradina, acces imediat la plajă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, serviciu de secretariat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita cu rezervare, divertisment de seară, karaoke, biliard, club pentru copii, inchirieri biciclete contra cost.    

Camere hotel

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, statie de incarcare iPod  TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif, minibar, zonă de relaxare şi baie  cu o cadă sau duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun