Hotel Melia Hanoi 5*



Descriere hotel

Hotelul Melia Hanoi 5* este situat în centrul orașului Hanoi, la 650 de metri de Lacul Hoan Kiem și de Teatrul de păpuși pe apă Thang Long, de Trang Tien Plaza si la 1,2 km de Opera din Hanoi. Restaurantul El Patio servește preparate vietnameze și thailandeze. Restaurantul El Oriental oferă specialități chinezești și occidentale. Barul Marquee și lounge-ul Cava servesc băuturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasă la soare, piscină în aer liber, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, închirieri auto, aer condiţionat, lift, ziare, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, magazine, zonă pentru fumători, salon de frumuseţe, facilităţi VIP în cameră, room service, bar, meniuri cu diete speciale la cerere, mic dejun în cameră, snack bar, grătar, restaurant bufet, restaurant a la carte, cazino, club de noapte/DJ, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer condiţionat, minibar, telefon, fier de călcat, birou, zonă de relaxare,  încălzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit/canale prin cablu, baie cu cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite,   papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun