Hotel Long Beach Resort Phu Quoc 4*



Descriere hotel

Hotelul  Long Beach Resort Phu Quoc 4* se afla la 20 de minute cu masina de celebrul Mount Chua din Phu Quoc, la 10 minute de Aeroportul Phu Quoc de unde se poata zbura in 50 de  minute spre orasul Ho Si Min si in 2 ore si 10 minute spre Hanoi. Parcul National Phu Quoc se afla la distanta de 25 de minute cu masina. Restaurantul Lang Sen serveste preparate traditionale vietnameze si specialitati occidentale. La barul de pe plaja se savureaza bauturi si se asculta muzica live de luni pana sambata.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, seif, transfer la aeroport gratuit, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, room service, snack bar, grătar, restaurant, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, serviciu de calcat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, acces imediat la plajă, zona de plaja privata, grădină, piscină în aer liber, masaj, spa și centru de wellness.

Camere hotel

Fiecare camera detine: telefon, aer condiţionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar,  seif, balcon,  frigider, birou, zonă de relaxare, fierbător electric, baie cu dus, uscător de păr,  halate de baie,articole de toaletă gratuite,   papuci de casă. 

Masa hotel

Mic dejun