Hotel Le Meridien Saigon 5*



Descriere hotel

Hotelul Le Meridien Saigon 5* este situat in orasul Ho si Min, la 500 de metri de Opera House, la 600 de metri de Parkson si Vincom Center B. Aeroportul International Tan Son Nhat se afla la 7 km distanta. Acest hotel apartine lantului hotelier Le Meridien Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor le sunt oferite: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, piscină interioară, spa și centru de wellness, sală de fitness, bibliotecă, bar, restaurant, bar la piscină,  snack bar, room service, lift, seif, ziare, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în camera, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, zonă pentru fumători, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi,  curăţătorie chimică, schimb valutar, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, WiFi gratuit in zonele publice, paracre contra cost cu rezervare.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aparat pentru prepararea  ceaiului/cafelei, minibar, seif, telefon, aer condiţionat,  fier de călcat, frigider, birou, dressing, TV cu ecran plat si canale prin satelit/canale prin cablu,  canapea,baie cu cada, uscător de păr, halate de baie,  papuci de casă,    uscător de haine.

Masa hotel

Mic dejun