Hotel InterContinental Hanoi Westlake 5*



Descriere hotel

Hotelul InterContinental Hanoi Westlake 5* este amplasat pe linistitul Westlake din Hanoi, in vecinatatea secularei Pagode Kim Lien (Lotusul de Aur), la aproximativ 5 km de Thang Long Water Puppet Theatre si de Vietnam Fine Arts Museum si la 22 de km distanta de Aeroportul International Noibai. Hotelul le ofera oaspetilor un club de fitness complet echipat unde se pot lua cursuri de yoga si pilates. Cele 3 restaurante ofera atat preparate vietnameze, cat si italienesti. Un sortiment variat de bauturi se gaseste la Sunset bar sau la Diplomat Lounge. Zona Tay Ho este potrivita pentru turistii interesati de istoria si cultura vietnameza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, grădină, piscină în aer liber, bancomat, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, transfer la aeroport contra cost,  seif, ziare, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar, mic dejun în cameră,  meniuri cu diete speciale la cerere, WiFi gratuit in zonele publice, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, saună, sala de fitness, masaj.

Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: telefon, aer condiţionat, minibar, seif,  fier de călcat, balcon, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, baie cu dus si cada, halate de baie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun