Hotel Hyatt Regency Danang Resort and Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul  Hyatt Regency Danang Resort and Spa 5* este amplasat pe tarmul pitoresc din orasul Da Nang, la 5 minute de mers cu masina de Muntii de Marmura, la 15 minute de Asia Park Danang si Love Lock Bridge Da Nang si la 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Danang. Localurile Green House si Pool House ofera preparate vietnameze autentice  si preparate europene. Becah House serveste preparate din fructe de mare si gratare, in timp ce Terrasse Lounge serveste Martini si cafea saigoneza. Acest hotel apartine lantului hotelier Hyatt Regency.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, lift, seif, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, zonă pentru fumători, magazine, bar, room service, restaurant, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, terasă la soare, gradina, sală de fitness, masaj, piscina in aer liber, teren de golf  la maxim 3 km. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Fiecare camera detine:  aer condiţionat, DVD player, ventilator, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si  canale prin cablu, radio, birou, telefon, minibar, fier de călcat,  fierbător electric, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaleta, papuci de casă, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun