Hotel Hotel Des Arts Saigon Mgallery Collection 5*



Descriere hotel

Hotel Des Arts Saigon Mgallery Collection 5* se afla in orasul Ho si Min, la 200 de metri de Diamond Plaza, la 400 de metri de biserica Notre dame si la 6 km distanta de Aeroportul International Tan Son Nhat. Acest hotel face parte din lantul hotelier MGallery by Sofitel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, bibliotecă, seif, ziare, inchirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, WiFi gratuit, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, onsen/baie termală, bar, room service, restaurant a la carte. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: minibar,  aer condiţionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, seif, telefon,  birou, zonă de relaxare, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă. 

Masa hotel

Mic dejun