Hotel Hoi An Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Hoi An Beach Resort 4* se afla intre Plaja Cua Dai si raul De Vong, la 4 km de centrul orasului Hoi An si la 45 de minute de mers cu masina de  Aeroportul Internaţional Danang. Cursurile de gătit mancaruri locale încep cu o excursie cu barca cu ghid la piaţa din Hoi An. Waterlily Spa oferă   masaj  vietnamez.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, seif, ziare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, magazine, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, grădină, terasa, zonă de plajă privată, bar, restaurant, snack bar, WiFi gratuit, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, umbrele de plajă, sezlonguri, prosoape, piscină în aer liber, curs de gatit, animatori, biliard, inchirieri biciclete, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, zonă de relaxare, birou, WiFi gratuit, balcon, telefon,  minibar, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu,  fierbător electric,  zonă pentru luat masa în aer liber, baie cu dus/cada, uscător de păr, halat de baie, toaleta, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun.