Hotel Hilton Garden Inn Hanoi 4*



Descriere hotel

Hotelul  Hilton Garden Inn Hanoi 4* este situat in centrul Hanoi-ului, in cartierul francez, la 600 de metri de Opera House, la 1 km de Hoan Kiem Lake, la 2 km de Gara Hanoi si la 35 de km de Aeroportul International Noi Bai. Acest hotel face parte din lantul hotelier Hilton Garden Inn.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, sală de fitness, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, minimarket, pranz la pachet, room service, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, restaurant bufet, restaurant a la carte, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism. 

Camere hotel

Fiecare camera detine:  telefon, aer condiţionat, fier de călcat, birou,  zonă de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu dus si cada, uscător de păr,   articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun