Hotel Green Bay Phu Quoc Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Green Bay Phu Quoc Resort & Spa 4* este situat in Phu Quoc, la 6 km de Fabrica de sos de peşte și Templul Cau, la 7,6 km de Pagoda  Su Muon si la 13 km de Aeroportul Internațional Phu Quoc. Gazdele ofera biciclete gratuite, centru spa, restaurant, piscina in aer liber si sala de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, transfer la/de la aeroport, aer condiţionat, grădină, terasa, zonă de plajă privată cu acces direct, camere de familie, camere pentru nefumători, bar la piscină, restaurant, room service, parcare publica gratuita cu rezervare, WiFi gratuit in zonele publice, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, happy hour, tur sau curs despre cultura locală, curs de gatit, snorkelling, piscină pentru copii, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină infinită in aer liber, spa și centru de wellness, sauna, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare bungalow este dotat  cu: aer condiţionat, birou, zonă de relaxare,  ventilator, minibar, seif, telefon, TV cu ecran plat, balcon, serviciu de trezire, baie cu dus/cad, toaleta, halate de baie,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.