Hotel Golden Central Saigon 4*



Descriere hotel

Hotelul  Golden Central Saigon 4* se afla langa Piata ben Thanh, la 5 minute de mers pe jos de Muzeul Ho si min si la 15 minute d emers cu maina de Aeroportul International Tan Son Nhat. Restaurantul si barul de pe acoperis ofera preparate internationale si locale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, curăţătorie chimică, spălătorie, piscină în aer liber, lift,seif, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, transfer contra cost la aeroport, serviciu de secretariat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, bar, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, saună. 

Camere hotel

Fiecare camera detine:  telefon, aer condiţionat, minibar, birou, seif, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu dus, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun