Hotel Tia Wellness Resort (ex Fusion Maia Resort) 5*



Descriere hotel

Hotelul Tia Wellness Resort (ex Fusion Maia Resort)  5* este situat pe frumoasa plajă My Khe, la 15 minute de mers cu masina de orasul Hoi An si Aeroportul Internațional Danang. Atractiile turistice Raul Thu Bon, Munţii de Marmură și Podul Japonez sunt in apropiere si usor accesibile. Complexul detine si o piscină cu cascadă şi oferă cele mai extinse facilități de spa din centrul Vietnamului cu băi de aburi și saună. Restaurantul Five oferă preparate pan-asiatice, Fresh servește fructe de mare langa piscina, iar lounge-ul Tonic serveste băuturi răcoritoare. Hotelul apartine lantului hotelier Fusion.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, transfer la aeroport contra cost, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, aer condiţionat, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, bar, room service, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, grătar, șemineu în aer liber, zonă de plajă privată cu acces direct,  grădină, terasă la soare, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi , presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, bibliotecă, muzică pentru copii, zonă de joacă înăuntru, echipament de joacă pentru exterior, canale TV pentru copii, sesiuni de yoga, piscină infinita în aer liber, șezlonguri, umbrele de plajă, spa și centru de wellness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, saună, sală de fitness, cameră de aburi, curs de gătit, tur sau curs despre cultura locală, happy hour, tururi cu bicicleta, club pentru copii,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, inchirieri biciclete, cameră de jocuri, pescuit, teren de golf  la maxim 3 km, bilete la atracții sau spectacole. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare vila este prevazuta cu: aer condiţionat, zonă de relaxare,  balcon, minibar,  aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, telefon, TV cu ecran plat si  canale prin satelit/cablu, WiFi gratuit, terasă,  zonă pentru luat masa în aer liber, serviciu de trezire, zonă de luat masa, fierbător electric, canapea, plasa de tantari, piscină privată, mobilier de grădină,  uscător de rufe,  intrare privată,  terasă,  DVD player, CD player,  ventilator. 

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.