Hotel Eastin Easy GTC Hanoi 3*



Descriere hotel

Hotelul Eastin Easy GTC Hanoi 3* este situat  de-a lungul strazii Quoc Tu Giam, din centrul orasului Hanoi, la 3 km de atractiile locale Opera din Hanoi, Teatrul de papusi pe apa si Lacul Hoam Kiem. Aeroportul International Noi Bai se afla la 45 de km cu masina. Restaurantul hotelului ofera preparate asiatice si occidentale. Acest hotel face parte din lantul hotelier Eastin Hotels & Residences.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, terasă, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, închirieri auto, camere pentru nefumători, serviciu de călcat, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, WiFi gratuit, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, sală de fitness, bar, restaurant, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri.

Camere hotel

Fiecare camera detine: seif, telefon, aer condiţionat, birou, zonă de relaxare,  TV cu ecran plat si canale prin satelit/ canale prin cablu, şemineu, minibar, baie cu dus, uscător de păr,  articole de toaletă gratuite,  papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun