Hotel Seamelia Beach Resort Hotel & SPA 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Seamelia Beach Resort Hotel & SPA 5* este situat pe propria plaja din Evrenseki, la 7 km de statiunea Side si la 55 de km de aeroportul din Antalya. La 2 minute de mers pe jos se gasesc statiile mijloacelor de transport public, iar la 200 de metri se afla o zona comerciala. Oaspetii se bucura de piscinele in aer liber si interioare, de centrul spa cu oferta de masaje, proceduri moderne, sauna, baie turceasca si de momente de relaxare la o cafea sau o bautura delicioasa la barul lounge sau la barul de la piscina. Restaurantele gourmet ofera preparate din gastronomia locala.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Seamelia Beach Resort Hotel & SPA 5* ofera: aer conditionat, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, bar/lounge, bar la piscina, lobby bar, restaurante gourmet, piscina in aer liber, piscina interioara, parcare gratuita, centru spa si wellness, sala de fitness, masaj, WiFi gratuit, camere pentru nefumatori, camere de familie, pista de bowling, camera de jocuri, discoteca.

Camere hotel

Cele 300 de camere elegante pardosite cu parchet laminat in nuanţe pale, sunt decorate in culori calde si sunt dotate cu balcoane, aer condiţionat, WiFi gratuit, TV, mini baruri, bai cu articole de toaletă şi uscătoare de păr.

Masa hotel