Hotel Palm World Side Resort & SPA 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Palm World Side Resort & SPA 5* este situat  la 5,7 km de oraşul antic Side, la 5,6 km de Muzeul Side și la 5,7 km de Teatrul Side. Aeroportul Antalya este situat la 50 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Palm World Side Resort & SPA 5* ofera: facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer condiţionat, încălzire, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, seif, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, snack bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), bar, aqua park, divertisment de seară, club de noapte/DJ, karaoke, animatori, club pentru copii, zonă de plajă privată, bibliotecă, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, caiac, spa și centru de wellness,  saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă în sezon).

Camere hotel

Toate cele 196 de camere  au TV cu ecrane plate, aer condiţionat, balcoane, bai cu duşuri, uscătoare de păr şi articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.