Hotel Long Beach Harmony 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Long Beach Harmony 5* este situat la 4 km de centrul orasului Alanya, pe tarmul Marii Mediterane, de-a lungul unei  plaje nisipoase si este alcatuit dintr-o cladire principala si o cladire anexa ambele cu  7 etaje si un total de 240 de camere, din care 171 de camere standard, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si 9 apartamente. Plaja se afla la 80 de metri distanta de hotel. Castelul din Alanya se gaseste la 23 km distanta, Pestera Damlatas se afla la 19 km, iar Cascada Manavgat se gaseste la distanta de 43 km de hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Long Beach Harmony 5* dispune de urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop, bar, loc de joaca pentru copii, sali de conferinte, sala de gimnastica, cada de hidromasaj, ascensor, camere pentru nefumatori, room service (contra cost), tratamente spa (contra cost), terasa la soare, Aer Conditionat in spatiile publice si la restaurant, cafenea, piscina pentru copii, schimb valutar, parcare, sala de jocuri, salon de coafura, club pentru copii, masaj (contra cost), sauna, bar la piscina, camera de aburi, supermarket, spalatorie (contra csot), servicii medicale (contra cost), restaurant, magazin, sezlonguri, teatru, aerobic, baschet, programe de divertisment pentru adulti si copii, sporturi cu motor (contra cost), ski pe apa (contra cost), volei pe plaja, fitness, tenis de masa, banana (contra cost), jet ski (contra cost), tenis de camp.

Camere hotel

Camerele hotelului detin: balcon, seif, terasa, incalzire reglabila, mini frigider, radio, TV, Aer Conditionat centralizat, baie cu dus si uscator de par.

Masa hotel

Ultra All Inclusive