Hotel Casa de Maris 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Casa de Maris 5* este amplasat pe plaja Siteler din Marmaris in locul depsebit de pitoresc unde se intalnesc Marea Egee cu Marea Mediterana. Coastele Marmarisului sunt considerate inca din antichitate cele mai frumoase din lume. Resortul este situat la 10 m de mare, 5 km de centrul orasului Marmaris, 90 km de Aeroportul Dalaman.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Casa de Maris 5* isi incanta oaspetii cu urmatorele facilitati: Aer Conditionat, schimb valutar, spalatorie, receptie 24  de ore, baie de aburi, restaurant, piscina exterioara, internet Wi-Fi, terasa, camere pentru nefumatori, inchirieri masini, room service 24 ore, spa, masaj, teren de tenis, magazine, parcare gratuita, magazin de acdouri/suveniruri, coafor/cosmetica, seif, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, concierge, sauna, bar, biliard, fax, fitness, restaurant a la carte, depozit bagaje.

Camere hotel

Resortul are 190 de camere utilate cu: telefon, seif, TV satelit, internet Wi Fi, mini bar, balcon, baie cu dus si uscator de par, Aer Conditionat.

Masa hotel

All inclusive