Hotel Larisa Bodrum View Resort (form Bodrum Bay Resort) 5*



Descriere hotel

Hotelul Larisa Bodrum View Resort (form Bodrum Bay Resort) 5* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), se afla  pe tarmul marii, la 1,5 km de centrul oraşului Bodrum, în localitatea Bardakchi si la 35 de km distanta de aeroport.

 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurant a la carte (bucătărie grecească, cu rezervare, o masă/sejur- gratuit, băuturi- contra cost), 5 baruri, piscină exterioară, medic la solicitare, centru SPA, coafor, lanţ de magazine, spălătorie si curăţătorie chimică.
Relaxare si sport: Gratuit: baie turcească, saună, sală de fitness, jacuzzi, aerobic,
aqua-aerobic, volei pe plajă, tenis de masă, biliard, sporturi nautice fără motor, muzică live, program de animaţie, discotecă (intrarea) si internet Wi-Fi (în lobby).
Contra cost: masaj, lecţii de diving si sporturi nautice cu motor.
Plajă este privata cu platformă si bar pe plajă (gratuit - doar băuturi). La piscină şi pe plajă: umbrelele, şezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.



Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu duş (Club), cadă (Hotel), foehn, aer condiţionat individual, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), balcon franţuzesc sau terasă, pardoseală - gresie (Club), pardoseală - mochetă (Hotel). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel