Hotel Venezia Palace Deluxe Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Venezia Palace Deluxe Resort 5* a fost conceput ca o copie a Pieței San Marco din Veneția şi este situat pe un teren de 100.000 mp, la doar câțiva pași de zona de plajă proprie, în districtul Kundu din Antalya. Acest hotel  oferă o piscină în aer liber, o piscină interioară, o grădină luxuriantă și facilități extinse de spa. După un antrenament la sala de gimnastică, oaspeții pot merge la clubul de sănătate, pentru saună, baie turcească, masaje, tratamente faciale și de îngrijire a pielii. Echipa de animatori  organizează diverse spectacole de divertisment ziua şi noaptea. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un teren de tenis şi facilităţi de biliard, tenis de masă și darts. Bellini, restaurantul principal tip bufet, servește toate mesele şi oferă preparate internaționale. La restaurantele a la carte oaspeții pot savura o gamă largă de preparate din bucătăria mediteraneană, italiană, sud-americană, chineză şi japoneză. Barul din hol, barul de la piscină și cel de pe plajă sunt ideale pentru a savura o băutură răcoritoare.  Centrul orașului Antalya este la 20 km de hotel, iar Aeroportul Antalya se află la 15 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Venezia Palace Deluxe Resort 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă, teren de tenis, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, scufundări, sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, karaoke, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi în camerele hotelului contra cost 5 euro/zi, parcare proprie gratuita (nu este necesară rezervare), room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, salon cu TV, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, frizerie/coafor, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, minimarket propriu, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, încălzire.

Camere hotel

Fiecare din cele 540 de camere este prevazuta cu  Aer Condiționat, TV LCD cu canale prin satelit, mini bar, balcon, seif, baie cu cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Ultra All Inclusive