Hotel Utopia World 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Utopia World 5* se afla situat la 155 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de Alanya, la 5 km de statiunea Mahmutlar si la 150 m de propria plaja. Hotelul a fost construit in anul 2007, are o suprafata totala de 120 000 m patrati, este compus dintr-o cladire cu 7 nivele si 26 de vile de 3 si 4 nivele si are un numar total de 543 de camere si vile: 189 de camere tip Standard room (max. 2+2 persoane, 34 m patrati), 4 camere tip Terrace room cu o camera (baie cu jacuzzi, max. 3 persoane, 64 m patrati), 21 de camere tip Junior Suite cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, max. 3 persoane, 71 m patrati), 15 camere tip Corner Suite cu o camera (2 aparate de aer conditionat, 2 bai cu jacuzzi, max. 3 persoane, 64 m patrati), 2 camere tip King & Queen Suite cu 3 camere (hol, 2 dormitoare cu usa, 3 bai cu jacuzzi, max. 6 persoane, 128 m patrati), 312 vile tip  Villa cu o camera (twin bed, max. 2+2 persoane, 37 m patrati).
Hotelul Utopia World 5* este situat la o inaltime de 105 m deasupra marii. Hotelul nu este recomandat persoanelor in varsta din cauza numarului mare de trepte.
 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian si pescaresc - cu programare, contra cost), 6 baruri, 7 piscine exterioare, piscina interioara, 8 tobogane acvatice, cabinet medical, centru SPA,
coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si 4 sali de conferinte (88-750 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu suprafata artificiala, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts,
biliard, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (pe intreg spatiu exterior al hotelului).
Contra cost: masaj, aparate electronice, internet cafe, nocturna terenului de tenis
si sporturi acvatice cu motor.
Copii: 2 bufete, 2 piscine, 4 tobogane acvatice, loc de joaca, mini-club (4-12 ani),
carucior (contra cost) si bona (contra cost).
Plaja este privata cu nisip/pietris si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie, foehn, papuci, aer conditionat individual,
televizor, telefon, minibar (apa si bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (gratuit), pardoseala (mocheta sau parchet in cladirea principala - gresie in vile), balcon, room service (00:00-06:00, contra cost) si internet Wi-Fi (gratuit). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.