Hotel Side Crown Charm Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul Side Crown Charm Palace 5* construit in anul 2015 este situat la 65 de km de Aeroportul Antalya, la 12 km de orasul Manavgat si la 300 de metri de propria plaja. Hotelul este format dintr-o cladire principala cu 4 etaje si 214 camere dubla standard si de familie (cu 2 dormitoare). Orasul antic Side, teatrul si muzeul se gasesc la 6 km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Side Crown Charm Palace 5* ofera: 2 piscine in aer liber, 1 piscina interioara, 5 baruri, 3 restaurante a la carte (italian, turcesc, asiatic- cu rezervare prealabila, o masa la fiecare restaurant/sejur este gratuita), 5 baruri, restaurant principal, 4 tobogane, centru spa, cabinet medical, salon de frumusete, magazine, sala de conferinte, spalatorie, baie turceasca/baie de aburi, sauna, sala de fitness, tenis de masa, aerobic, volei pe plaja, aqua aerobic, darts, bocce, discoteca, animatori, masaj, biliard, jocuri electronice, sporturi acvatice, piscina pentru copii, mini club, babysitting/supraveghere copii, plaja proprie cu nisip, umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape, transport gratuit la plaja.

Camere hotel

Camerele au in dotare aer conditionat, TV, telefon, mini bar, seif, balcon, uscator de par, articole de toaleta gratuite. Unele camere au zone de relaxare si ofera vedere la gradina sau la oras.

Masa hotel

All Inclusive.