Hotel Greenwood Resort 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul  Greenwood Resort 4* este situat la aproximativ 100 de metri de tarmul Mării Mediterane, la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Kemer. Aeroportul Antalya se află la 50 km de hotel. Restaurantul principal servește o gamă largă de mâncăruri din bucătăria internațională, iar restaurantul a la carte ofera specialitati mediteraneene și italiene.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Greenwood Resort 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), WiFi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, spălătorie, teren de joacă pentru copii, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, saună, sporturi nautice, teren de tenis.

Camere hotel

Cele 265 de camere au vedere la munte și la grădină si sunt doatate cu: aer condiționat, TV cu canale prin satelit și bai  cu dușuri și uscătoare de păr.

Masa hotel

All Inclusive.