Hotel Limoncello Sandy Beach (ex Senza Hotels Inova Beach) 4*



Descriere hotel

Hotelul Limoncello Sandy Beach (ex Senza Hotels Inova Beach) 4* este situat pe plaja, la 200 de metri de centrul orasului Konakli, la 18 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya. Restaurantul Hotelului Inova Beach serveşte mese tip bufet. Barul oferă băuturi locale şi de import. Plaja hotelului este dotată cu şezlonguri şi umbrele de soare. De asemenea, vă puteţi bucura de volei pe plajă. Echipa de divertisment organizează activităţi pe toată durata zilei, iar seara oaspeţii se pot bucura de spectacole.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop, restaurant, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, mini club copii (4-12 ani), teren de joaca pentru copii, bar pe plaja, disco bar, schimb valutar, servicii medicale la cerere, coafor, magazin de suveniruri, minimarket, boutique, spalatorie, inchirieri masini, 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape contra cost, 2 tobogane (unul pentru adulti, unul pentru copii), masaj, sauna, scufundari, sporturi nautice, baie turceasca, darts, tenis de masa, volei pe plaja.

Camere hotel

Cele 150 de camere sunt dotate cu: Aer Conditionat, TV cablu, telefon, seif, mini bar, balcon, baie proprie cu dus si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive