Hotel Ramada Plaza 5*



Descriere hotel

Hotelul Ramada Plaza 5* este situat pe malul marii, in Antalya, la doar 700 de metri de istoricul Kaleici, la mai putin de 800 metri de Muzeul Antalya si de Minaretul Kesik. Aeroportul Antalya se afla la mai putin de 10 km. Este disponibila o parcare gratuita. Hotelul are 240 de camere si face parte din lantul hotelier Ramada. Cele 3 restaurante diferite servesc o combinatie de mancaruri italiene, Tex-Mex si fructe de mare. Hotelul ofera zilnic bufete pentru mic dejun, pranz si cina, cu program de divertisment saptamanal, in timpul serii. Centrul Spa City Club este mare si ofera o gama completa de tratamente spa şi wellness, care includ si o sala de fitness bine echipata si o sauna. Oaspetii  se pot relaxa cu o baie turceasca si se pot programa pentru masaje.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ramada Plaza 5* le ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop,  camera de bagaje, room service, sali de conferinte si petreceri, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, salon de infrumusetare, facilitati VIP in camera, serviciu de calcatorie, suita nuptiala, magazin de suveniruri/cadouri, pranz la pachet, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de concierge, serviciu de transfer (contra cost), ziare, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, seif, incalzire, magazine în hotel, Aer Conditionat, gradina, terasa, sala de fitness, camera de jocuri, spa si centru de wellness, masaj, biliard, tenis de masa, karaoke, darts, cada cu hidromasaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, club de noapte/DJ, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, mic dejun in camera, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi  in intregul hotel  gratuit, parcare gratuita (nu este necesara rezervarea).

Camere hotel

Toate camerele Hotelului Ramada Plaza Antalya sunt luminoase şi au Aer Conditionat si balcon propriu. De asemenea, fiecare camera are un televizor LCD cu canale prin satelit si un birou.

Masa hotel

Ultra All Inclusive