Hotel Maya Golf 4*



Descriere hotel

Hotelul Maya Golf 4* este situat la 700 de metri de plaja sa privată de la Marea Mediterană, in statiunea Side. Gazdele ofera facilitati pentru sporturi nautice, sala de fitness, suan, baie turceasca, masaje, restaurant cu preparate tip bufet, precum si piscina in aer liber si o piscina cu tobogane de apa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, aer conditionat, magazine, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, spalatorie/curatatorie chimica, terasă, gradina, zonă de plajă privată, bar, restaurant, snack bar, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, cameră de jocuri, teren de tenis, inchirieri biciclete, biliard, tenis de masă, teren de joaca pentru copii,  sporturi nautice. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat, balcon, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus/cada,  uscator de par, articole de toaletă gratuite, toaleta.  

Masa hotel

All Inclusive.