Hotel Mandarin Resort & Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Mandarin Resort & Spa 5* este situat in centrul statiunii Bodrum, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Marii Egee. Faimoasa discoteca Halicarnas cel mai mare club in aer liber din lume se afla la doar 5 minute de mers pe jos.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, incalzire, lift, seif, ziare, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de friumusete, lounge/cameră cu TV, minimarket, bar, restaurant bufet, snack bar, mic dejun in camera, room service, fax/copiator, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, schimb valutar, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, grădină, piscină în aer liber, tobigan acvatic, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, club pentru copii, darts, tenis de masa, inchirieri biciclete contra cost, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, minibar, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par.

Masa hotel