Hotel Magnolia 4*



Descriere hotel

Hotelul Magnolia 4* se afla la numai 400 de metri de plaja din Avsallar si are 83 de camere. Hotelul se adreseaza familiilor cu copii si ofera o gama variata de facilitati si servicii all inclusive de inalta calitate. Printre atractii se numara barul de pe acoperis cu vedere panoramica, piscina in aer liber si piscina pentru copii cu 2 tobogane.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Magnolia 4* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă, grădină, bar, restaurant (bufet), snack bar, room service, pranz la pachet, închirieri auto, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lift, WiFi contra cost, magazine, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, animatori, biliard, tenis de masă, darts, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, spa și centru de wellness, teren de joacă pentru copii.
 

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu balcoane, aer conditionat, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, bai cu dusuri, uscatoare de par si articole de toaleta gratuite. Contra cost se pot adauga seifuri si mini baruri.

Masa hotel

All Inclusive.