Hotel Long Beach Resort & Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Long Beach Resort & Spa 5* se afla situat la 90 km de aeroportul osului Antalya, la 20 km de orasul Alanya, la 5 km de statiunea Avsallar si la 50 m peste drum de plaja proprie (prin pasaj subteran). Hotelul a fost construit in anul 2006, are o suprafata totala de 70 000 m patrati, si este compus dintr-o cladire principala cu 7 nivele si 12 vile cu 2 nivele (60% din camere au vedere la mare): 554 de camere tip Standard room (max. 2+2 persoane, 28-30 m patrati), 8 camere pentru persoane cu dizabilitati (cu dus, max. 3+1 persoane, 30 m patrati), 90 de camere tip Family Duplex cu 2 camere (dormitor la fiecare nivel, pardoseala - mocheta, max. 4 persoane, 45 m patrati), 48 de camere tip Villa Suite cu 2 camere (cu iesire la piscina, 2 dormitoare cu usa, sauna (contra cost), max. 4 persoane, 45 m patrati).
Hotelul Long Beach Resort & Spa 5* este modern, ofera servicii excelente, camere frumos amenajate si este recomandat pentru vacante active tuturor categoriilor de turisti.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Long Beach Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, 5 restaurante a la carte (italian, chinezesc, otoman, pescaresc, mexican: cu rezervare, o masa/sejur de 7 nopti la un restaurant - gratuit), 11 baruri, 3 piscine exterioare (una cu apa de mare), piscina interioara, 8 tobogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, centru Thalasso, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 4 sali de conferinte (45-800 persoane) si 3 terenuri de fotbal (40x80 m).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, 3 terenuri de tenis (2 cu suprafata din tartan, 1 cu suprafata dura), tenis de masa, darts, program de animatie, muzica live, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, bowling (2 piste), biliard, aparate electronice, internet-cafe, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis si nocturna terenului de fotbal.
Copii: bufet, 2 piscine, 4 tobogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), luna-park (gratuit), cinema si bona (contra cost).
Plaja este proprie cu nisip/pietris, ponton si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, Aer Conditionat centralizat, TV, telefon, minibar (apa plata si minerala se suplimenteaza zilnic, iar bauturile racoritoare doar in ziua sosirii - gratuit), seif (gratuit), pardoseala - gresie, mocheta sau pachet laminat, balcon sau terasa, si room service (24 ore, contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.