Hotel L`Oceanica Beach Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul L`Oceanica Beach Resort 5* este situat la 10 km de satul Ulupinar si de frumosul peisaj natural de la marginea Parcului National Valea Olympos. Oaspetii  hotelului  se pot relaxa in baia turceasca sau sauna si pot beneficia de un centru de fitness. Plaja este la numai 50 de metri distanta, aici fiind disponibile activitati de volei pe plaja, ski jet si parasailing. Restaurantul Altitude, de pe acoperis, ofera preparate din bucataria turceasca si vedere la Marea Mediterana si Muntele Tahtali. De asemenea, sunt disponibile un restaurant mare tip bufet si un snack bar la piscina. In timpul noptii, oaspetii pot asculta muzica live la barul La Tulipe.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul L`Oceanica Beach Resort 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie deschisa non stop, camera de bagaje, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, salon de infrumusetare, serviciu de calcat, schimb valutar, inchirieri auto, fax/copiator, transfer de la/la aeroport (contra cost), camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camere de familie, lift, incalzire, Aer Conditionat, mini market propriu, gradina, piscina in aer liber (deschisa in sezon), sauna, sala de fitness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts, baie turceasca/baie de aburi, mini golf, animatori, club de noapte/DJ, facilitati de sporturi nautice la hotel, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi in intregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita fara rezervare.  Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private.

Camere hotel

Toate cele 137 de camere ale hotelului dispun de: mini bar, seif, baie cu  cada, uscator de par, oglinda cosmetică si muzica de fundal.

Masa hotel

All Inclusive